ClearBright™ faq

12.09.2022

Vanlige spørsmål

Hva er ClearBright™ ?

ClearBright er en tynn, gjennomsiktig, limt vindusfilm som er fylt med spesialiserte nanopartikler. Når den er installert, kan du bruke en projektor til å vise innhold på den klare overflaten. Vinduet forblir nesten 100 % gjennomsiktig når projektoren ikke er i bruk. Når den er på, kan du kombinere aspekter ved visning på deler av vinduet og gjennomsiktighet på andre deler. Dette skiller den fra tradisjonelle digitale skiltprodukter.


Hvem passer det for?

Alle foretak med vinduer kan benytte ClearBright. Om du har viduer i 3.etg eller på gateplan, vil dette produktet gi deg en ny måte å drive markedsføring. Med ClearBright vil du med levende bilder, reklamere for produktene dine, og fange oppmerksomheten til kundene. Plakater på viduet og digitale skjermer, skygger for sikten inn i lokalene. Men med ClearBright vil kundene se inn, samtidig som de får med seg budskapet du ønsker å meddele.

Midt i blinken for urbane områder, med mye nattetidstrafikk.


Hvordan installeres ClearBright™?

ClearBright festes på en vindusoverflate, ved å bruke egnet utstyr og «..wet application method..."

Vi har samarbeidspartnere som kan hjelpe til med å feste filmen hos våre kunder.


Hva med projektoren?

ClearBright fungerer med alle typer projektorer. For best ytelse anbefaler vi en minimumslysstyrke på 3000 lumen. Gå opp noen hakk for skjermer over 20 kvm eller i lyse innendørsområder. 

Vi har gode avtaler på prosjektorer, skulle dette være ønskelig.

Kan ClearBright filmen gjenbrukes?

Kort sagt, nei. Hvis den festes til en overflate og deretter trekkes helt av, kan ikke filmen brukes på nytt. Det positive er at, sammenlignet med andre vindusfilmer, er ClearBright så gjennomsiktig at kunder som har montert den på sine store butikkvinduer, aldri har følt behov for å fjerne den, da de knapt kan se at den er der!


Er et bærbart alternativ mulig?

Ja, vi vil selge ClearBright ferdig festet på plexiglassplater, for å tilby en bærbar skjerm. Denne kan også henges i vinduet eller på veggen og brukes som en gjennomsiktig tv. Dette vil være et godt alternativ for de som ikke ønsker en fast reklameplass, i et spesifikt vindu. Med denne løsningen kan du flytte rundt på skjermen, hvis du ønsker det.


Fungerer det på dagtid?

Enhver skjerm og prosjektor sliter med å konkurrere mot sollyset. I sterkt sollys, blir bildet uklart. Men på disse dagene vil vinduene med ClearBrighted være gjennomsiktige på dagtid og fange kundenes oppmerksomhet på ettermiddagen og kvelden.