Gamingfestival i Danmark

30.04.2022

Universe Sience Park

"...Få spennende opplevelser med hele familien i Syddanmarks største og morsomste opplevelsespark. Her kan du leke med kunnskap om vitenskap og teknologi i et herlig univers. Vi garanterer verdifulle øyeblikk og mange flotte utfordringer for alle..." skrev de på hjemmesiden sin. 

Hado Tyskland klargjør banen før innrykket kl 10:00
Hado Tyskland klargjør banen før innrykket kl 10:00

Å det skal jeg si at det ble. Så stor og flott teknologi park, skal du lete lenge etter. Her kunne du prøve alt mellom himmel og jord. Feks forskjellige VR games, som gå planken og tegne din egen VR rollercoaster bane. De hadde 360 grader kino, JABII som er en dansk oppfinnelse, men også de gammeldagse flipperspillene og selvfølgelig HADO sport standen. 

"...Den 30. april fra kl. 10 kan du og din familie opleve og prøve de vildeste gaming udfordringer. I kan bl.a. kaste jer ud i høvdingebold sammen med HADO...." sto det på Universe sine hjemmesider. 

Folk samlet seg rundt teltet og var veldig interessert i Hado.
Folk samlet seg rundt teltet og var veldig interessert i Hado.

De var Hado Tyskland som hadde ansvaret for denne standen. Vi var der med ekstra utstyr og for å representere Hado Norge, sammen med Joachim fra Lekelands-Grossisten.

Tilbakemeldingene på standen var at "..... det her var virkelig sjovt!...".  

Born ready :)
Born ready :)
En liten pust i bakken....
En liten pust i bakken....

Som bilde over viser, ble det en del runder med Hado på oss. Mange var ivrige på å slå Norge. men få klarte det. 

fra v.s Håvard, Jørgen, Lasse og Thea-Luise
fra v.s Håvard, Jørgen, Lasse og Thea-Luise

"...De kendte YouTubere Lasse Vestergaard og Jørgen Bjørn er klar på "Meet and greet" med dig og din familie, hvis I har interesse i at høre om livet som YouTuber eller udfordre dem i en af kategorierne på dagen. Kategorierne på Gaming Festivalen er:  Fremtidens fysiske spil, Sejeste SIM spil, Klassikerne og Alt det rundt om gaming..."

Lasse og Jørgen ville også prøve Hado. De spilte en god stund og mange danske barn fikk kjempe mot sine youtube idoler. Lasse og Jørgen hadde aldri hørt om Hado før, men syntes dette var veldig gøy.

Vi møtte og pratet med mange flotte mennesker, fikk nye bekjentskaper, og kontakter som kan bli viktig for fremtiden.

Takk til Universe Sience park, Joachim, Hado Tyskland og Youtuberne Lasse og Jørgen, for en fantastisk dag i Danmark.