Aktivitetsstand eller Foredrag

14.08.2022

Vi kan komme til Dere`s arrangement!


Hva er HADO SPORT?

HADO AR Sport er opprinnelig fra Japan, og ble realisert som en sport i 2014. Etter dette er sporten blitt stadig mer populær også i Norge. England er noen av landene som har startet opp med denne sporten og de vant EM i Frankrike. 

Norge endte blandt de topp 10 beste i Europa. Dette er fantastisk bra, da landslaget besto av 3stk 14år gamle jenter fra Samnanger.

HADO Sport ligner på kanonball, men i AR format. AR står for Augmented Reality, ofte kalt utvidet virkelighet på norsk. Her erstatter man ikke alle synsinntrykk, men legger et lag med digitalt tilleggsinnhold oppå et bilde, gjerne levert direkte fra et kamera.

Spillet kan spilles med 1-6 spillere, der 3 personer danner 1 lag. Spillerne må være i bevegelse, og skuddene ser man kun via brillene man bruker. For å spille Hado AR Sport, trenges et område på 10X6m og tilgang til internett

Foredrag

Det er ingen tvil om at barn og unge voksne blir formet av miljøet rundt dem. Fritidsaktivitetene de ikke kan/vil eller ønsker å være med på, kan være en av faktor.  Dette kan være fordi sporten eller fritidsaktivtiteten ikke passet den enkelte, utsatt for mobbing, opplevde liten mestringsfølelse eller at personen har fysiske utfordringer, som gjør det vanskelig å delta.

Over 4000 barn, unge voksne og voksne har prøvd HADO sport, siden mai -22. På bakgrunn av disse besøkende, mener vi at HADO Sport er en aktivitet som passer for nesten alle, med og uten fysiske utfordringer. 

Vi deler gjerne våre erfaringer med HADO og kombinasjonen diagnose, sport, mestring, og paraidrett. 


Trykk på linken under for å book oss:

Foredrag

Aktivitetsstand

Ønsker du en unik aktivitet til ditt arrangement eller event? Ønsker bedriften en teambuildningsøvelse som setter gaming, samarbeid og konkurranse instinktet i høygir?  

En HADO aktivitetsstand vil da være det rette. Dette er en aktivitet som kombinerer AR teknologi, gaming og bevegelse. Dette vet vi engasjerer store og små, og i tillegg er det en god trening. 

Vi kan komme til din bedrift, skole, kjøpesenter, hotell eller idrettslag, så lenge du har et lokalet som er større enn 6mx10m og ca 2,4m høyt. Det eneste vi trenger er mulighet for å koble til strøm, ellers har vi med alt som trengs av utstyr og instruktører.

Ta kontakt og opplev Norges Råeste Teknosport.


Trykk på linken under for å book oss:

Aktivitetsstand


Fotogalleri

Video galleri